Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Free shipping Webshopunkban 15000 Ft vásárlás felett a szállítás országosan ingyenes!

50 db YANGYAN Európai Szabvány EN14683 Type IIR Eldobható Orvosi arcmaszk

590Ft 200Ft (157Ft + ÁFA)
390Ft 66%
Cikkszám: YAN-FM-MED-DIS-50-BLU-IIR
Lejárati dátum: 2022.11.15.
Nem értékelt

Leírás

Orvosi maszk 3 rétegű IIR típus EN14683 Európai szabvány szerint készült

A hagyományos orvosi maszkok által kínált védelem sokszor nem elég. Amikor közvetlenül ki vagyunk téve valaki vérének vagy nyálának, olyan megoldásra van szükségünk, ami maximális biztonságot nyújt a cseppfertőzés ellen. Az IIR típusú orvosi maszkok nagyban gátolják, hogy fröccsenéssel a szervezetünkbe jusson a vírus vagy egyéb korokozó, így garantálva a biztonságot.

Egészségügyi dolgozóknak – és mindenkinek

Az egészségügy bármely ágában dolgozók nap mint nap ki vannak téve a fertőzésveszélynek, ezért számukra különösen fontos a kiemelt szintű védekezés. Az IIR típusú orvosi maszknak köszönhetően nem kell attól tartaniuk, hogy a beteg vérével vagy nyálával érintkezve kapják el a kórokozókat.
Hasonló a helyzet az idősotthonokban vagy a szociális szféra egyéb ágazataiban, hiszen bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor védelemre van szükségünk a cseppfertőzése ellen – gondoljuk csak egy véletlen tüsszentésre vagy köhögésre.

A legmagasabb minősítés

Az orvosi, (Medical) minősítéssel ellátott maszkokat három kategóriába sorolják attól függően, hogy milyen hatékonysággal szűrik a kórokozókat és a szennyeződéséket, illetve el van e látva fröccsenés elleni védelemmel, ahogy az alábbi táblázatban is szemléltetjük. Az IIR-minősítés a legmagasabb kategóriát képviseli: az ilyen termékek minimum 98%-os hatékonysággal védik viselőiket és a fröccsenésvédelem sem maradhat el. A webáruházunkban kapható IIR típusú maszk megfelel az EN14683 Európai szabványnak, így biztos lehet benne, hogy tökéletes minőséget kap a pénzéért.

Az úgynevezett type I, type II nem rendelkezik fröccsenés elleni védelemmel, attól függetlenül, hogy már az is megkapja a Medical minősítést. Kizárólag az általunk is forgalmazott type IIR minősítésű maszk van ellátva a fröccsenés elleni védelemmel.

A háromrétegű IIR típusú orvosi maszk kényelmes, biztonságos, és eldobható kialakításának köszönhetően higiénikus is.

Rendelje meg webshopunkból azonnali, gyors házhoz szállítással!

Teszt Report megtekintése

Használati Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!