Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Free shipping Webshopunkban 15000 Ft vásárlás felett a szállítás országosan ingyenes!

Rólunk

 

Biovit Group Kft-t 2016-ban alapítottuk, küldetésünkként embertársaink egészség megőrzését választottuk.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy az emberek életére hatást gyakoroljunk egy könnyen hozzáférhető, világszerte elérhető kiskereskedelmi platform létrehozásával, amely olyan kiváló minőségű termékek széles skáláját kínálja kedvező áron, melyek fontos szerepet játszhatnak egészségük védelmében és javításában.

Ahogy a Covid-19 járvány terjedni kezdett, azonnal keresni kezdtük a módját, hogy megfelelő lépéseket tegyük ebben a sajnálatos helyzetben.

Az évtizedeknek köszönhetően, amit Kínában töltöttünk, sok tapasztalatot és tudást halmoztunk fel a helyi gyakorlatokról, üzleti és tárgyalási praktikákról.

Napi szinten kapcsolatot tartunk a térségben jelenlévő kereskedőkkel, gyárakkal és szállítmányozókkal, ezáltal naprakész információkkal bírunk számos területen.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a különböző védőeszközök (PPE termékek) legnagyobb részét Kínából importálja a világ. A rendkívül megnövekedett kereslet hatására egyfajta káosz alakult ki ezen termékek beszerzése és szállítása körül. Jelenleg hatalmas különbségek vannak a fontos PPE termékek minőségében, továbbá hihetetlenül megemelkedett árak vannak jelen a példátlanul nagy mennyiségi igények miatt.

A rossz minőségű áruk elárasztották a piacot hamis tanúsítvánnyal vagy akár bármilyen alkalmassági minősítés teljes hiányában. Ezeknek a termékeknek nagyrésze nem felel meg a különféle nemzetközi szabványok követelményeinek, kizárólag haszonszerzés céljából készülnek.

Céljaink egyike, hogy tapasztalataink és üzleti kapcsolataink felhasználásával, ellenőrzött, jó minőségű védőfelszereléseket szerezzünk be és ezt az emberek számára a lehető legjobb áron biztosítsuk.

 

Lépjen kapcsolatba a HealthMedipro csapatával!