Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Free shipping Webshopunkban 15000 Ft vásárlás felett a szállítás országosan ingyenes!

1 db WanTai COVID-19 Otthon végezhető (Antigén) Gyorsteszt Orrlyuk vagy Nyálmintából-Pálcikával véve

350Ft (333Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: WAN-ATG-TST-RAP-SLFTST-1
Lejárati dátum: 2023.03.17.
Nem értékelt

Leírás

WanTai COVID-19 antigén gyorsteszt kazetta

Az antigén gyorstesztek már régóta bevett megoldásnak számítanak a koronavírus-járvány elleni küzdelemben. Ez a megoldás gyors, hatékony és igencsak pontos. Míg korábban az antigén tesztek elvégzéséhez is házi- vagy üzemorvosra volt szükség, ma már öntesztelésre alkalmas termékek is elérhető a piacon. A webáruházunkban kapható WanTai antigén COVID-19 gyorsteszttel bármikor és bárhol végezhet magán és szerettein, beosztottjain koronavírus-tesztet.

A korai felismerés kulcsfontosságú

A koronavírus sajnos egyre újabb és újabb mutációkkal támad, melyek egyre virulensebbek is. Vagyis egyetlen fertőzött személy sokkal könnyebben, gyorsabban és lényegesen több másik embert fertőzhet meg. Mindez a legegyszerűbben úgy előzhető meg, ha a diagnózis minél hamarabb megszületik.

Pontosan ebben nyújt segítséget a WanTai gyorsteszt: akár az első tünetek megjelenésekor elvégezhető a vizsgálat saját kezűleg, pozitív eredmény esetén pedig azonnal meghozhatók a szükséges óvintézkedések és lépések.

Talán nem kell hangsúlyozni, mennyire fontos ez minden közösségben. Akár egy cég működése is múlhat azon, hogy időben ki tudja-e szűrni a fertőzést, meggátolva ezzel a tömeges megbetegedést. Ugyanez igaz egy iskolára, egészségügyi intézményre, idősek otthonára és persze a családra is. Az önteszttel akár gyermekeit, idős hozzátartozóit is bármikor tesztelheti.

Teljes körű készlet, könnyű használat

A csomagolásban a teszteléshez szükséges minden eszközt és kiegészítőt megtalál, a használatot pedig részletes felhasználói útmutatóval sajátíthatja el.

Ellentétben a legtöbb gyorsteszttel, a WanTai önteszt nem egy, hanem kétféle módon is használható, így orrgaratból vagy nyálmintából vett mintából is elvégezhető a tesztelés.

Nyálminta estén elegendő a mellékelt pálcát a szájban tartva mintát venni. Mindez gyors, fájdalommentes és semmilyen kényelmetlenséggel nem jár!

Amennyiben biztonság kedvéért minkét mintavételi helyről szeretnénk tesztelni, hogy az eredmény még precízebb legyen akkor érdemes lehet két tesztkazettát elhasználni a fokozott eredmény érdekében.

A mintavétel után a dobozban található tesztcsíkkal azonnal elvégezheti a vizsgálatot. Az eredmények értelmezésében egy egyértelmű tesztcsík segít, melyen világosan leolvasható, hogy teszt pozitív vagy negatív, esetleg érvénytelen.

Rendeljen még ma, és tesztelje szeretteit, alkalmazottjait saját kezűleg egy gyors és megbízható gyorsteszttel!

Használati Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!